banner9

19 Mayıs bütün Yurtta Kutlandı

Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Bandırma Vapuru ile Samsun’a çıkıp bağımsızlık ateşini yakmasının 98.yılında bütün yurtta KKTC’de ve dış temsilciliklerde anıldı.

19 Mayıs bütün Yurtta Kutlandı
  Zeytinburnu İl Spor Gençlik Müdürlüğü Anıta Çelenk Sundu

Zeytinburnu Emniyet Müdürü Cenk Özmen, İlçe Milli Eğitim Müdürü  Ali Yeşilyurt ‘un da katıldığı çelenk sunma töreni ile 19 Mayıs’ı andılar. CHP İlçe başkanı Metin Doğan ve partililer ‘de resmi tören bittikten sonra parti çelengi sundular.

İstanbul Times Haber Merkezi / Mehmet Osmanoğlu

CHP İlçe başkanı Metin Doğan  İktidarı eleştiren bir konuşma yaptı

CHP İlçe başkanı Metin Doğan ilçe Spor müdürlüğünün çelengi sunulmasından sonra biten törenden hemen sonra CHP çelengini Atatürk Anıtına sundu. Doğan yaptığı konuşmada şunları söyledi ”AKP iktidarı Milli bayramlarımızı unutturmak için bir dizi kararlar aldı. Ama CHP  olarak biz bu kararlara boğun eğmeyeceğiz. Gördüğünüz gibi Hükümetin kararları ile 19 Mayıs törenleri çok cılız bir şekilde kutlanıyor. Bizler buna müsaade etmeyeceğiz diyerek Ak Parti hükümetini sert bir dil ile eleştirdi”.

Anıtkabir başta olmak üzere yurdun bir çok noktasında yapılan 19 Mayıs kutlamaları yapıldı.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2017, 11:03

Bağcılar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner20