banner9

'Sermiyan Midnight' üçüncü sezona merhaba dedi

Ünlü komedyen Sermiyan Midyat’ın, "Sermiyan Midnight" ismini verdiği stand-up gösterisi, 6 Kasım Salı akşamı ünlü isimlerin katılımıyla Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde üçüncü sezona merhaba dedi.

'Sermiyan Midnight' üçüncü sezona merhaba dedi

Sermiyan Midyat’ın; yönetmenlik, dizi ve tiyatro oyunculuğunun ardından çocukluğundan başlayarak bugününe dek oyunculuğa ve hayata dair meselelerini anlattığı “Sermiyan Midnight”’ın yeni gösterisini; Deniz Çakır, Demet Akbağ ve Derya Alabora birlikte izledi.

Oyunu izlemeye gelenler arasında Abdullah Oğuz, Burhan Şeşen, Gülsüm Sami, Levent Can ve Mehmet Esen gibi ünlü isimler de vardı. Daha önce "Ay Lav Yu", "Hükümet Kadın" ve "Hükümet Kadın 2" filmlerinde senarist, yönetmen ve oyunculuk üstlenen, bugüne dek pek çok dizi projesinde yer alan Sermiyan Midyat, “Sermiyan Midnight” isimli gösterisiyle izleyicisini yeni sezonda da stand-up sahnesiyle güldürmeye davet ediyor.

iki yeni film projem var İstanbul Times TV ve İstanbul Times Gazetesine konuşan Sermiyan Midyat önümüzdeki süreçte 2 yeni film hayata geçirmek istediğini söyledi.

İstanbul Times Haber Merkezi / Yusuf Karakaş

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2018, 12:37

Bağcılar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17

banner20